top

top

Talen

BOLD popt op @Kortrijk, van 19 tot 27 september

De BOLD pop-up shop vind je in curieus gebouw met een opmerkelijke geschiedenis: het was ooit de allereerste waterkliniek, later het hoofdkwartier van de Kortrijkse verkeerspolitie. Misschien kwam je hier ooit eens je gestolen/verloren fiets ophalen? Ik in ieder geval wel.

Elke dag tussen 14u en 20u kan je onze producten zien, voelen, aanraken en ruiken. Op zaterdag en zondag starten we om 10u en sluiten we om 21u. Kriskras doorheen de shop kan je genieten van een fototentoonstelling en het weelderig groen van Floram Plantendesign. En de hele week organiseren we leuke en bizarre workshops. Een vintage barbier, een dode-beesten-workshop en een expert die je wel eens ogenblikkelijk rijk kan verklaren.

♦ Zaterdag, 19 september, 15u-20u

Nieuwsgierig hoeveel die oude vaas van je grootmoeder waard is? Of die funky stoel die je kocht op de lokale vlooienmarkt? Of die poster van Jason Donovan die je al die jaren heimelijk bewaarde?

Antiekexpert en veilingmeester Rob Michiels vertelt je alles over de context, geschiedenis en huidige marktwaarde van jouw schatten op zolder. Alles waarvan je denkt dat het ook maar iets waard is, kan geschat worden. Kom zeker eens langs!

(het kan handig zijn om vooraf een e-mail te sturen met enkele foto’s: info@bolddesign.be)

♦ Zondag, 20 september, 14u-20u

Voor alle bebaarde en behaarde mannen: een vintage barbier komt naar onze shop. Geniet van een nostalgische scheer- en knipbeurt, inclusief scherpe messen en héél veel zeep. Inschrijven via www.haartiest.be.

♦ Zaterdag, 26 september, 14u-19u

Bekijk in real-time en van start tot einde, van kop tot teen, hoe opgezette dieren vorm krijgen. Taxidermisten @ work. Fascinerend en intrigerend!

♦ Doorlopen

♦Je kan genieten van onze unieke stockitems. (zat-zon: 10u-21u & ma-vrij: 14u-20u) @Sint-Amandslaan 26, 8500 Kortrijk

 Meer informatie en foto’s over onze evenementen op onze Facebook-pagina.

Onze pop-up shop is een project van 'De Grote Verleieding'