top

top

Talen

BOLD selecteerde 4 interieurtrends voor 2017

Het regende de afgelopen maanden lijstjes met de trends voor 2017. BOLD selecteerde zijn 4 favorieten.

 

Stoer drama

Luxueuze interieurs zijn helemaal terug van weggeweest. Vergeet strak, pastel en clean. Denk warme kleuren, dramatische patronen, zware gordijnen, fluweel en goud, veel goud! Wat wij vooral onthouden is dat trendwatchers luxe gretig combineren met stoer om een samenhangend en volwassen interieur te creëren. Oftewel, de nieuwe romantiek.

Kurk

En nog een comeback-kid: kurk. Kurk brengt warmte en structuur in een ruimte, en is ook ideaal om geluid te absorberen. En het materiaal krijgt in 2017 wel honderden verschillende toepassingen. Wij voorspellen dat we straks overal zoveel kurk gaan zien dat het al snel onze strot uitkomt. Maar het materiaal is zo veelzijdig dat we het niet willen negeren. Ga op zoek naar de origineelste toepassingen of combinaties van kurk en stoer steen.

Groen

Dompel je huis onder in een oase van groen en je bent helemaal 2017-proof! Creëer een ‘urban jungle’, verf je muur groen, … Wij zijn alleszins fan. Een metalen locker omgeven door planten bijvoorbeeld is top. Wist je trouwens dat alle machines, meubels, … in oude fabrieken in exact hetzelfde groen zijn geschilderd?

Antiek en uniek

2017 benadrukt echt authentiek vakmanschap. Het is over en out met DIY-projecten en goedkope tussentijdse oplossingen. Volgens Vogue vinden we het in 2017 opnieuw belangrijk dat meubilair kwalitatief en met kennis-van-zaken is gemaakt en zijn we dus ook bereid hierin te investeren. En dus raadt Vogue ons allen aan om antiek te kopen, zo voeg je tegelijkertijd karakter toe aan je huis. Wie zijn wij om Vogue tegen te spreken?

Interieur trend 2017: stoere luxe

Interieur trend 2017: overal kurk

Interieur trend 2017: groen, groener, groenst

Interieur trend 2017: antiek en uniek